Despre Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager vă protejează toate parolele și alte informații sensibile (de exemplu, detaliile pașaportului și datele financiare sau medicale) cu o singură parolă principală. Puteți instala Kaspersky Password Manager pe computere desktop, laptopuri și dispozitive mobile care rulează Microsoft Windows, macOS, Android sau iOS pentru a vă păstra toate datele în siguranță și sincronizate.

Păstrați parolele și alte informații importante la îndemână

Kaspersky Password Manager stochează următoarele tipuri de informații:

Pentru mai multe informații, consultați Tipurile de date protejate de Kaspersky Password Manager.

Completați automat formularele online

Kaspersky Password Manager poate completa automat formularele online cu datele de acreditare, adresele și detaliile cardului bancar salvate în seif.

Protejați-vă informațiile sensibile

'Seiful' dvs digital este protejat cu o parolă principală. Kaspersky Password Manager stochează toate datele într-o formă criptată și le decriptează numai atunci când introduceți parola principală. Kaspersky Password Manager nu stochează nicăieri parola principală și nimeni nu o știe, cu excepția dumneavoastră. Nu există nicio modalitate de a accesa datele dvs. fără parola principală - dacă le pierdeți, veți pierde accesul la datele dvs.

Exportați și faceți backup pentru datele dvs.

Puteți tipări datele dvs. sau puteți crea copii de rezervă ale seifului pentru a le restabili dacă au fost șterse din greșeală.

Importați parolele de la administratorii de parole terțe

Puteți simplifica conectarea la site-uri și aplicații, precum și completarea formularelor online, păstrând toate parolele într-o singură aplicație de încredere. Mutarea conturilor dvs. de la alți manageri de parole este acum mai ușoară. Acum puteți importa autentificările și parolele dintr-un fișier CSV.

Verificați securitatea parolelor

Aflați cât de puternice sunt parolele dvs. și dacă o parolă este folosită pentru mai multe conturi - toate cu un singur clic.

Generați parole puternice

Folosiți Generatorul de parole pentru a genera parole care sunt unice, puternice și care respectă cele mai înalte standarde de securitate.

Sincronizați datele pe mai multe dispozitive

Păstrați-vă datele la zi și coerente pe toate dispozitivele dvs. și restaurați-le dacă înlocuiți sau pierdeți un dispozitiv.

Gestionați-vă datele online

Gestionați toate datele dvs. de pe un cont My Kaspersky și accesați-le de pe orice dispozitiv conectat la Internet